ÅPNINGSTIDER

TORSDAG 19.00 – 23.00

LØRDAG 19.00 – 01.00​

Valkyriens messe

Valhall er kadettenes storstue som alle kan benytte seg av. Her har vi baren som vi drifter og kan tilby like gode, om ikke bedre, produkter som inne i Bergen by. Med Bergens beste utsikt og muligheter til å sitte både ute og inne er dette de beste lokalene for alle samlinger.

Åpningstider publiseres på Facebook, men er vanligvis torsdag og/eller lørdag. Ønskes det å åpne baren for en samling eller lignende er det bare å ta forbindelse med noen i messestyret. Det er også mulighet for å tilbringe tid i Valhall utenom åpningstider, og det er mulighet for å se på fotballkamp eller film på storskjerm. Det er viktig at vi kan møtes i felleskap og diskutere mer eller mindre viktige ting over en pils eller to.

Hvem kan bruke Valhall?

Alle skolens kadetter og ansatte kan benytte seg av Valhall når som helst for private sammenkomster. Alkoholservering er kun åpen i Valhalls åpningstider og på arrangementer, men alle står fritt til å nyte medbragt utenom baren åpningstider.

Hvem driver Valhall?

Valkyrien drifter Valhall på vegne av Sjøkrigsskolen. Når det er alkoholservering er det ansvarlig barsjef som har det overordnede ansvaret i Valhall. Vedkommende leder øvrige barvakter og skal sørge for at det går forsvarlig for seg.

Kan Valhall leies til eksterne arrangementer?

Det er mulig å leie Valhall til eksterne arrangementer. Ta forbindelse med messestyret for en forespørsel. 

Messereglementet

I den hensikt å øke trivselen og sørge for at tradisjoner opprettholdes, er det visse messeregler som alle som bruker Valhall må følge. Disse reglene står oppført i Valhall og det forventes at de som har med seg besøk i Valhall underretter sine gjester om disse reglene umiddelbart etter ankomst. Medlemmer av Valkyrien er for øvrig ansvarlig for at deres følge retter seg etter reglene. En av de viktigste reglene er at det er totalt foto/videoforbud.

Eventuell dispensasjon til å ikke følge reglene kan innvilges av messeformann og spørsmål kan også rettes samme vei.

Hva er god messekultur?

God messekultur for Valkyrien er en kultur som bygger opp under fellesskapsfølelsen i resten av Sjøforsvaret. I dette legger vi at alle føler seg velkomne og inkludert. I en ellers hektisk kadetthverdag skal messa være et fristed der kadettene kan slippe seg litt løs, ha det gøy og være seg selv. Messa skal være en plass der man kan utøve og videreutvikle avdelingsfølelsen, både internt på skolen, innad i kullene og i de ulike klassene.

Utlån soundbox

Messestyret disponerer to Soundboxer til bruk på arrangementer og aktiviteter i Valkyriens regi. 

Ta forbindelse med teknisk ansvarlig messestyret for utlån.

Utlån gjelder kun for kadetter.

Til Valhall!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Messestyret

MesseansvarligMarcus Hovelsen
NKMartin Larsen
ØkonomiSondre Haug
BarvaktansvarligThomas Skarbu
Teknisk Petter Wandas
VaktmesterPetter Wandas 

Ved spørsmål eller andre henvendelser,
send oss mail på: 
valhall@gammel.valkyrien1898.no