Bli Medlem

Kadett ved Sjøkrigsskolen

Alle kadetter ved Sjøkrigsskolen kan bli medlem i Valkyrien. Ved skolestart blir alle lagt til i JOYN, hvor du etter å ha godkjent personvernerklæringen blir medlem. Da blir også medlemskortet aktivert, og du mottar betalingsinformasjon. Medlemskapet koster kr 420 i semesteret.

Støttemedlemskap

“En gang kadett, alltid kadett” lyder ordtaket. Som tidligere kadett vil du alltid ha en plass i Valkyrien, men som støttemedlem vil du få noen ytterligere fordeler. Medlemskapet koster kr 500 i året.

ÆRESMEDLEMMER OG RIDDERE​

Æresmedlemmere og riddere har i praksis livslangt medlemskap i Valkyrien. Dere vil få alle de samme fordelene som resterende medlemmer.

JOYN er appen som samler alle dine medlemskap på ett sted

Slik fungerer det

Medlemsfordeler

Hold oversikt over alle medlemsfordelene i ett å samme sted. Dette vil også gjøre at du slipper å krangle med ringevikarer om hvilke fordeler Valkyrien har.

Meldinger

I JOYN har du også din egen innboks som gjør at Valkyrien kan sende ut meldinger til alle sine medlemmer om arrangementer, informasjon mm.

Dogwatch

JOYN gir deg tilgang på Dogwatch hvor som helst, så nå kan du lese på frivakt.

Betalingsvarsler

Du vil også motta betalingsvarsel og tilbud om å fornye medlemskapet ditt i appen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er et støttemedlemskap?

Støttemedlemskapet er for deg som ønsker og ta del i miljøet, samt motta samme tilbud som kadettene på skolen. Her er noen av fordelene ved aktivt støttemedlemskap.

Støttemedlemskapet koster kun kr 500.

Hvilke fordeler får jeg som støttemedlem?

Som støttemedlem får du:

  • Alle utgivelser av Dogwatch gjennom året
  • Alle medlemsfordelene
  • Delta på en rekke av Valkyriens arrangementer
  • Delta på idrettsarrangementer med Valkyrien Idrettslag som klubb.

Hvordan fungerer betaling?

Valkyrien bruker Vipps som betalingsløsning. I appen vil du få all informasjon du trenger. Det er også mulig å betale via nettbank, informasjonen får du i JOYN.

Må jeg laste ned JOYN for å være støttemedlem?

Nei, du trenger ikke å laste ned appen. Ta forbindelse med vår organisasjonssekretær (orgsek@gammel.valkyrien1898.no) for å bli støttemedlem uten å registrere deg i appen. Du vil da få en bekreftelse på medlemskap per epost. 

Hvem kan bli støttemedlem?

Faller du inn under en av gruppene i Valkyriens lov § 2-2 har du mulighet til å opptas som støttemedlem i Sjøkadettforeningen Valkyrien av 1898. 

  • alle offiserer uteksaminert fra Sjøkrigsskolen
  • medlemmer av Sjøkrigsskolens militære og sivile stab
  • elever ved Forsvarets Stabsskole
  • kadetter ved sivile høyskoler/universiteter – elever ved halvårig kvalkurs (KVK)

Hvordan blir jeg støttemedlem?

Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned JOYN, søke opp Sjøkadettforeningen av 1898 Valkyrien, og registrere deg. Der vil du få betalingsinformasjon etter at vi har verifisert deg som medlem. 

HVa er JOYN?

Joyn er appen som samler alle dine medlemskap og kundeklubber på ett sted. Les mer på JOYN sine hjemmesider her.

Jeg har ytterligere spørsmål.

Får du problemer med appen eller har andre spørsmål relatert til medlemskap, ta forbindelse med vår organisasjonssekretær på orgsek@gammel.valkyrien1898.no. Derfra vil vi hjelpe deg så godt vi kan.