VALKYRIENS

TIL VALHALL!

FRITIDSMESSE
Åpent torsdager og lørdager til siste kriger går.

Velkommen til Valhall

Valhall er skolens egen bar og tilbyr en hyggelig atmosfære, mjød og i tillegg Bergens beste utsikt. Her har vi baren som vi drifter og kan tilby like gode, om ikke bedre, produkter som inne i Bergen by. Med Bergens beste utsikt og muligheter til å sitte både ute og inne er dette de beste lokalene for alle samlinger.

Åpningstider publiseres på Facebook, men er vanligvis torsdag og/eller lørdag. Ønskes det å åpne baren for en samling eller lignende er det bare å ta forbindelse med noen i messestyret. Det er også mulighet for å tilbringe tid i Valhall utenom åpningstider, og det er mulighet for å se på fotballkamp eller film på storskjerm. Det er viktig at vi kan møtes i felleskap og diskutere mer eller mindre viktige ting over en pils eller to.

Valhall tilbyr mange aktiviterer

Baråpning

Opptredner

Bordtennis

Musikk

Storskjerm

Sosialisering

Quiz

Dart

Uteområde

Sjakk

Badestamp

Biljard

Livemusikk

Ofte stilte spørsmål

Most frequent questions and answers

Hvem kan bruke Valhall?

Alle skolens kadetter og ansatte kan benytte seg av Valhall når som helst for private sammenkomster. Alkoholservering er kun åpen i Valhalls åpningstider og på arrangementer, men alle står fritt til å nyte medbragt utenom baren åpningstider.

Hvem driver Valhall?

Valkyrien drifter Valhall på vegne av Sjøkrigsskolen. Når det er alkoholservering er det ansvarlig barsjef som har det overordnede ansvaret i Valhall. Vedkommende leder øvrige barvakter og skal sørge for at det går forsvarlig for seg.

Hva er messereglementet?

I den hensikt å øke trivselen og sørge for at tradisjoner opprettholdes, er det visse messeregler som alle som bruker Valhall må følge. Disse reglene står oppført i Valhall og det forventes at de som har med seg besøk i Valhall underretter sine gjester om disse reglene umiddelbart etter ankomst. Medlemmer av Valkyrien er for øvrig ansvarlig for at deres følge retter seg etter reglene. En av de viktigste reglene er at det er totalt foto/videoforbud.

Eventuell dispensasjon til å ikke følge reglene kan innvilges av messeformann og spørsmål kan også rettes samme vei.

Hva er god messekultur?

God messekultur for Valkyrien er en kultur som bygger opp under fellesskapsfølelsen i resten av Sjøforsvaret. I dette legger vi at alle føler seg velkomne og inkludert. I en ellers hektisk kadetthverdag skal messa være et fristed der kadettene kan slippe seg litt løs, ha det gøy og være seg selv. Messa skal være en plass der man kan utøve og videreutvikle avdelingsfølelsen, både internt på skolen, innad i kullene og i de ulike klassene.

Kan Valhall leies til eksterne arrangementer?

Det er mulig å leie Valhall til eksterne arrangementer. Ta forbindelse med messestyret for en forespørsel. 

Er Valhall åpen i koronatider?

Både Sjøkrigsskolens og Valkyriens mål er å holde Valhall åpent. Føringer fra myndighetene er derimot styrende og dette vil gjøre at vi unntaksvis må holde stengt i perioder med strengere restriksjoner. Vi gjør alt vi kan for å tilpasse oss situasjonen.

For mer informasjon om bruk av Valhall under pandemien, se Joyn eller plakater i garderoben. 

Utlån av
soundbox

Messestyret disponerer to Soundboxer til bruk på arrangementer og aktiviteter i Valkyriens regi. Disse kan også bookes for alle medlemmer. 

RESERVER

Reserver Soundbox i ledig tid med bookingsystemet.

FÅ KODE

Når bookingen blir bekreftet får du tilsendt en kode.

LÅS OPP

Med koden låser du opp Soundboxen i Valhall.

Åpent torsdager og lørdager til siste kriger går!

KNM «NJORD»

Njord er sjøfartens eller havets gud i norrøn mytologi, eller tidligere kjent som Frøya på Sjøkrigsskolen. Ja det stemmer, badestampen ved Valhall har nemlig fått seg nytt navn. Den har det siste året gjennomgått en lang utdanningsreform og har kommet bedre og sterkere ut på andre siden. Nå er den klar til bruk for alle foreningens medlemmer, også støttemedlemmer. 

For å booke stampen må du ha utsjekk. For å få utsjekk, sett deg inn i instruksen under og ta forbindelse med Messestyret.

Messestyret

6-11 Messestyret har på vegne av Valkyrien og Sjef SKSK myndighet til å utføre den daglige driften av Valhall. Forsvarets regnskapsadministrasjon fører regnskap for Valhall. Driftsrutiner skal følges ihht. instruks gitt av SKSK stab og Forsvarets regnskapsadministrasjon.

Messestyret 2020/2021

Messeforstander Henrik Skåtun
NK Johan Sivert Brun
Økonomiansvarlig Hanna Ihlen
Barvaktansvarlig Kristine Omholt
Teknisk ansvarlig Snorre Daasvatn
Vaktmester Johnny Larsen

Ved spørsmål eller andre henvendelser, send oss mail på: valhall@gammel.valkyrien1898.no

Messestyret

Ved spørsmål eller andre henvendelser,
send oss mail på: 
valhall@gammel.valkyrien1898.no