Valkyriens
ring

§ 12-1 Valkyriens gullring skal være en gullring med Valkyrienstjernen i gull på sort bunn. Ringen representerer en fullverdig krigsskoleutdannelse ved Sjøkrigsskolen og kadettenes felleskap gjennom Valkyrien. Ringen kjøpes og bæres av offiserer som i sin helhet har fullført og bestått alle elementer i bransjeutdannelsen ved Sjøkrigsskolen. Videre kreves det at man har vært medlem av Valkyrien under hele undervisningstiden ved Sjøkrigsskolen.

Valkyrieringen er for uteksaminerte kadetter ved Sjøkrigsskolen det fremste symbol på deres innsats og deltagelse, i og for Sjøkadettforeningen av 1898, Valkyrien, gjennom hele utdanningsperioden.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg tak i ringen?

Ringen deles ut under graduering til kadetter som eksamineres fra Sjøkrigsskolen. Ringen representerer en fullverdig krigsskoleutdannelse ved sjøkrigsskolen og kadettenes felleskap gjennom Valkyrien. 

Jeg har mistet ringen, hvordan får jeg ny?

Ta forbindelse med Ordenskanselliet og forklar din situasjon. Om du kvalifiserer til ringen vil du få en kjøpstillatelse som du kan ta med til gullsmeden.

Hvem lager ringene?

Ringen lages kun hos Heyerdahl, en av Norges ledende gullsmed og urmakere. Du må ha kjøpstillatelse fra Valkyrien for å få bestille ringen.

Hvem administrerer ringene?

Det er Ordenskanselliet som har myndighet til. skrive ut fullmakter og administrerer ringene som sådan.

Hva koster ringen?

Herrering med bunn (hul) – 8 700 kr
Herrering i massivt gull  9 200 kr
Damering med bunn (hul)  7 500 kr
Damering i massivt gull – 8 500 kr

Alle prisene er inkludert mva. og kan variere. Sist oppdatert 2. oktober 2020.

Hvordan finner jeg riktig størrelse?

Det beste er å sjekke din størrelse via en forhandler av smykker. Alternativt kan du bruke en ring som passer godt, og sammenlign denne med ringmalen. Du kan også finne din størrelse på Valkyriekontoret om du tar forbindelse med Ordenskanselliet.