Hva skjer på Sjøkrigsskolen?

Det er et bredt tilbud av aktiviteter og arrangementer på Sjøkrigsskolen. Både i regi av foreningen selv, men også skolen og andre aktører. Valkyrien har blant annet ett tett samarbeid med Sjømilitære Samfunn. 

Arrangementer

Under skal det være listet opp de fleste av arrangementene som arrangeres i løpet av et år. Trykk deg inn og les mer. Savner du noe, gi beskjed. 

Valkyrieblot

Ragnarok

Duus

Dykke

Innskriving

NAKA

NOCA

Sjefens ball

Ankerøl

Foto_Henrik_Skåtun_2020_GF-0786
Generalforsamling
Sjøkrigsskoleregattaen
Screenshot 2019-08-26 at 23.30.53
Lederskapsymposium
VIL Sykkel
KNM Statsraad Lehmkuhl

SMS Ballet

Krafttak mot kreft

Screenshot 2019-08-26 at 23.30.53

Løvåsen

VIL Sykkel

Afterski

Juletrefest

Graduasjon

Øltime

SKKR

foreningens viktigste arrangement

Valkyrieblot

Seilforeningen er for alle som vil ha glede av seiling, uavhengig av forkunnskaper. Vi eier 11 Ynglinger og to X-99er, og samarbeider med Askøy Seilforening. Foreningen deltar på studentmesterskap til internasjonale kadettregattaer.

Valyriens største arrangement

DUUS 2020

RNNA BC og SKKR er Sjøkrigsskolens rolag. Vi driver med trening helårs hvor vi har utesesong fra mars til september. Grunnlaget legger vi innendørs fra september til mars hvor vi har fokus på å legge til rette for å øke ro-teknikk og ro-form. Hos oss kan du kombinere trening, regatta og sosiale sammenkomster.

Er du fagpolitisk interessert?

Foto_Henrik_Skåtun_2019_Hugin_Munin_Meyer-0592
Bilde 1 red
Blotet_4
RNNA BC_2

Alle kan være med å bidra på Valkyriens arrangementer. Enten det er i en planleggingsstab, ansvarlig for et arrangement, eller som potet. Det ligger mye arbeid i å arrangere noe sosialt, men om flest mulig bidrar vil kvaliteten øke og fellesskapet styrkes. 

Vær frempå – spør enten visepresidenten eller messeforstanderen om du har noen gode ideer.